Pág. principal

Divendres 1 Desembre - Anem al Teatre - The Hole Zero - Club Friendsteam.com

Una altra gran sortida a veure Teatre. The Hole Zero, senzillament espectacular. Divertida, creativa... us aconsellem que la aneu a veure.
Ara al Club Friendsteam.com, tenim una col·laboradora fantàstica, Mercè Ruiz. Ens programa unes sortides culturals, que us aconsello aprofiteu. Espectacles de primer nivell, acompanyats per ella mateixa, i una ocasió molt bona, per anar coneixent altres amics del Club.

Dissabte, al fer molt de fred, no varem fer la notra copeta posterior, cosa habitual en totes les sortides que fem. Així tenim temps de conèixer-nos una mica millor i comentar l'obra que hem vist.
Així doncs, us aconsellem, que gaudiu de les sortides culturals.

Propera sortida: Dimecres 20 de Desembre: Òpera Sanfaina i visita al Bar Pastis. Repetim, degut al éxit de la primera sortida, molts amics no varem puguer vindre.

       
       
       
       
       
     


 

Dissabte 25 Novembre 2017 - Sopar Restaurant La Camarga - Dancing & Music al Blue - Club Friendsteam.com
Una bona combinació. Un excel·lent Restaurant imolt bona cuina i servei. Una copa al Blue, a tope de gent. Excel·lent música i excel·lent local.

       
       
       
       
     
       

 

 

Dijous 7 de Desembbre 2017 - Festa de Gala i despedida temporada 2017 - Dijous Dancing  - Club Friendsteam.com

Espectacular comiat de la 6ª temporada al Casino de Barcelona. La festa de Gala, ha estat un colofó magnífic a la temporada dels Dijous Dancing del Club Friendsteam.com.
Moltíssims amics, la Sala Cotton Club, ade gom a gom. Tots molt elegants, i el més important, gaudint amb les sessions de Dijous Dancing. Els nostres habituals animadors, Sergi Tàpia i Jorge Larry, no ens van deixar descansar. I música del fantàstic, RC Toni.

Gràcies a tots els amics del Club, que setmana rere setmana, omplen les Sessions, per gaudir del ball.

INAUGUREM nova temporada: Dijous 18 de gener 2018. En aquesta data ens tornarem ha trobar tots.

       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
     
       
       

 

 

 

 

 

Pág. principal