Pág. principal

 

 


Què és el Club Friendsteam.com?
Som gent real, i un club divertit. Senzillament...

L'any 1996, un grup d'amics vam organitzar les nostres pròpies festes per tal de passar-ho bé i conèixer nous amics. Un amic va portar a l'altre, i poc a poc aquest petit grup d'amics a través del boca / boca, anat creixent, fins a arribar ha ser el Club cultural i de lleure, més antic i més important de Catalunya.

Actualment Club Friendsteam.com el componem + / -  20.000 persones, amb un perfil semblant, solters / es, separats / des, singles amb edats que oscil · len de 40 a 60 anys. 

Qui organitzem i formem el Club Friendsteam.com?
En aquests moments som un equip d'amics professionals, cadascun en el seu sector, que estem treballant i planificant totes les activitats que anem desenvolupant. Moltes vegades i esperem que així continuï, sota les indicacions que vosaltres mateixos, ens aneu suggerint.

Com el Club ha anat creixent en activitats i àrees, ens hem organitzat de la millor manera possible, aquí veureu alguns dels que col · laborem, encara que sempre falta algun nou...


Equip d'organització:
 

Gavi Tarragona
Director - RR.PP
info@friendsteam.com

Maribel Jordá
Sub/Director - RR.PP
maribel@friendsteam.com

Ana Jiménez

RR.PP

 

Jordi Castells
RRPP/Dj.Equip de RRPP.
Si te'ls trobes en qualsevol de les nostres activitats, sopars, festes ... ells t'informaran i et presentaran nous friends, t'ajudaran ha que siguis un més de nosaltres, no et tallis i pregunta'ls directament ... Però no oblidis que a les sopars / festes sempre trobaràs a Gavi i Maribel.

 

Professors, guies, monitors, conferenciants ... en activitats diverses.
Tenim una sèrie d'amics integrants del propi Club, tots professionals, que col · laboren en realitzar activitats participatives per a tots els membres del Club; conferències, excursions, presentacions de llibres ...
Aquí teniu alguns. Recorda, tu també pots ser un d'ells. Fes-nos arribar la manera en què pots i vols participar, estarem encantats que ens aportis el teu gra de sorra als altres membres del Club.

 

El nostre objectiu
"Només tenim un objectiu, divertir-nos i passar-ho bé, coneixent nous amics dins un entorn agradable, així de senzill"
"Treballem perquè cada dia el nostre Club sigui millor, però recorda teus consells són molt importants per a nosaltres."


 

Ja saps, vine a divertir-te... aixi de fàcil....

 

Tenim mes de 10.000 fotos penjades a la web, aixi de fácil: http://www.friendsteam.com/fotos.html

 

 

Pág. principal