web maker

Viatges i sortides de
Cap de setmana

Clika sobre dels títols en blau, et sortirà l'activitat al detall, horaris, preus, reserves...

Octubre

Portugal amb avió. 490 €

Anem a Portugal amb avió.
PORTO - FÁTIMA - LISBOA - COIMBRA - Alcobaça - Estoril.
Pvp 490 €
Fins exhaurir places.

Novembre

Cap de setmana al Pallars.
Aigües Tortes-Loteria Sort-Gastronomía.

Cap de setmana en preparació. Falten últims detalls.
Coordinant; Gavi & Maribel.

PORTUGAL amb avió

Del 23 al 30 d´Octubre de 2020.

Mobirise

Viatges Halcón, ens ofereix un viatge a compartir amb el Club Friendsteam.com, molt interessant a Portugal.

Anem a PORTUGAL Monumental amb avió. 490 €. - Club Friendsteam.com
Iniciem el nou planing de viatges, dins de la "Normalitat", amb molta il·lusió i ganes de passar-ho bé. Un viatge a un país ple d'encant i de cultura, Portugal, amb un preu molt ajustat. 

Aquest viatge, el compartim amb Viatges Halcon. Com sempre, podeu compartir habitació amb algú de l'Club, i tindrem el sopar anterior a la partida, per així que tots us pugueu conèixer.

Benvinguts a la nova etapa de la "Normalitat".
Abans de la sortida, farem una trobada, si pot ser sopar, aixi us conegueu.  Si t'Interessa, reserva ja, queda poc temps, i places limitades.

Sortida des de Barcelona el 23 d'Octubre 2020. 

Sortida amb avió des de Barcelona 

DIA 1 - BARCELONA - PORTO
Presentació a l'aeroport de Barcelona 2 hores abans de la sortida. Sortida amb destinació Portugal, arribada a l'aeroport de Porto. Visitarem la ciutat de Porto amb guia oficial, a la vora de el Riu Duero i coneixerem llocs tan emblemàtics com el Pont de Dom Luis I, la Catedral, la Torre dels Clergues, el Palau Arquebisbal i el Teatre de Sao Joao. Tindrem l'oportunitat de conèixer la famosa llibreria Ximple i Irma, catalogada com una de les més boniques de l'món. Dinar per compte dels clients i temps lliure per conèixer pel nostre compte els racons ocults d'aquesta bella ciutat. A l'hora assenyalada trasllat a l'hotel a Fàtima, sopar i allotjament. 

DIA 2 - FÁTIMA - Óbidos
Esmorzar. Al matí començarem visitant el santuari de Fàtima, un dels principals centres de peregrinació catòlica, on diuen va aparèixer la Mare de Déu a uns joves pastors a l'any 1917. Avui dia es coneix aquest punt com "Cova d'Iria". Dinar a l'hotel. Tarda lliure. Li recomendamosrealizar una excursió opcional a la ciutat d'Óbidos, ciutat envoltada per una muralla fortificada. Veurem les seves belles carrers amb aspecte medieval. La seva història és un resum de totes les cultures que van fer gran a Portugal. Sopar i allotjament. 

DIA 3 - TOMAR
Esmorzar. Sortida cap a Prendre, avui dia coneguda per les seves fabulosos monuments dels quals destaca el Convent de Crist, declarat Patrimoni de la Humanitat el 1983, i per les seves innombrables edificacions històriques i relíquies arqueològiques. Retorn a l'hotel per dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament. 

DIA 4 - LISBOA
Esmorzar. Excursió de dia complet a Lisboa amb dinar en restaurant, capital històrica amb segles d'influències culturals diverses i barrejades en l'actualitat. Farem una visita de la ciutat amb guia local, on destaquen llocs tan emblemàtics com la plaça de l'Rossio, la plaça dels Restauradors amb el seu obelisc o la seva catedral. A continuació, visitarem la torre de Belém (entrada inclosa), construïda entre 1514 i 1520 per a la defensa de Lisboa, i el monestir dels Jerònims (Entrada inclosa), erigit en el lloc on es trobava l'Ermida do Restelo, església on Vasco de Gama i la seva tripulació van passar un temps resant abans d'iniciar el seu viatge. Dinar. Tarda lliure per Lisboa. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 5 - COIMBRA - Alcobaça
Esmorzar. Al matí visitarem Coimbra, ciutat Patrimoni de la Humanitat. Destaca la seva universitat, una de les més antigues d'Europa, situada a la part alta d'un turó. Accedirem per la Porta Fèrria a al Pati d'Escoles, gran esplanada al voltant de la qual es concentren els edificis històrics de la universitat. Aquí destaquen la Biblioteca Joanina, la capella de Sant Miquel i el mirador. Ja fora de la zona universitària són d'interès, la catedral de la Sé Velha, la catedral de la Sé Nova i el monestir Santa Creu de Coïmbra. Dinar a l'hotel. A la tarda visitarem Alcobaça, ciutat que deu la seva fama i desenvolupament de l'Monestir o Reial Abadia de Santa Maria (entrada inclosa) per l'Ordre de l'Cister, on van sistematitzar el poblament, organitzant viles i finques, i igualment van dinamitzar l'agricultura, introduint noves tècniques i productes agrícoles. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 6 - SINTRA - CASCAIS - BOCA DO - INFERNO - ESTORIL
Esmorzar. Al matí sortirem direcció a Sintra, lloc de residència de vacances de nobles i monarques portuguesos, degut en bona part al seu entorn natural i reconeguda per la UNESCO per la gran riquesa del seu patrimoni. Dinar enrestaurante. A continuació, ens dirigirem cap a Cascais, situada a 30 quilòmetres a l'oest de Lisboa, que s'ha convertit en un dels més bulliciosos i sofisticats balnearis de vacances a la Costa Blava portuguesa. A continuació podrem veure la Boca do Inferno, uns impressionants penya-segats, cisellats pel colpeig incessant de l'oceà Atlàntic, formant una petita cova que va acabar transformant-se en un arc natural. Continuació cap a Estoril, població amb fama d'elegant i aristocràtica amb la seva imponent Casino com a gran finestra a el món, constitueix la porta de la gran regió de turisme de l'oest de Lisboa. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 7 - BATALHA - Nazaré
Esmorzar. Al matí visitarem Batalha, on es troba el Monestir de Santa Maria de la Vitòria (entrada inclosa), veritable joia de el patrimoni arquitectònic portuguès, que va ser construït com a commemoració de la independència portuguesa. En l'actualitat està declarat monument Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.Almuerzo a l'hotel. per la tarda visita a Nazaré, vila de pescadors i popular platja que recentment s'ha convertit en paradís dels aficionats a l'surf per les seves ones gegants. Destaquen el santuari de Nossa Senhora de Nazaré, el mirador de Suberco i el far. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 8 - FÁTIMA - PORTO - Barcelona
Esmorzar. Temps lliure i dinar a l'hotel. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport de Porto i fi dels nostres serveis.

.

PREU

Preu: 490 €

HABITACIÓ DOBLE
El preu és per Habitació doble.
Suplement Habitació individual
Consultar.
Compartir habitació 

Compartir habitació
Si vols compartir habitació, som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club.

HOTELS PREVISTOS
Fátima. Golf Mar 3* o similar 

... O SIMILAR.

INCLOU

❏❏ Avió anada i tornada des de Barcelona
❏❏ Autocar a destí i per a tot el recorregut.
❏❏ Estada de 7 nits a Fàtima.
❏❏ Estada en règim segons programa
❏❏ Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars
❏❏ Guia acompanyant en destinació.
❏❏ Guia local a Porto
❏❏ Guia local a Lisboa
❏❏ Dinar en restaurant excursió Lisboa
❏❏ Dinar en restaurant excursió Sintra - Cascais - Boca Do Inferno - Estoril
❏❏ Entrades a la Torre de Belém
❏❏ Entrada el Monestir dels Jerònims, a Lisboa.
❏❏ Entrada a la Reial Abadia de Santa Maria, a Alcobaça.
❏❏ Entrada al Monestir de Santa Maria de la Vitòria, a Batalha.
❏❏ Assegurança de viatge
Excursions Incloses
❏❏ Excursió de mig dia a Porto amb guia local.
❏❏ Excursió de mig dia a l'Santuari de Fàtima.
❏❏ Excursió de mig dia a Prendre.
❏❏ Excursió dia complet amb, dinar restaurant a Lisboa amb guia local.
❏❏ Excursió de mig dia a Coimbra.
❏❏ Excursió de mig dia a Alcobaça.
❏❏ Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a Sintra, Cascais, Boca do Inferno i Estoril.
❏❏ Excursió de mig dia a Batalha.
❏❏ Excursió de mig dia a Nazaré.
El Preu No Inclou:
QUALSEVOL servei no descrit a l'apartat el circuit

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcon Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com.
Gavi/Maribel.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Portugal (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

DATA LÍMIT

Data maxima inscripció:
Fins exhaurir places!!

Viatja diferent.
Viatja amb el club.

 Procediment i recomanacions per reservar viatges i caps de setmana

Reserva

Selecciones el teu viatge, i el reserves en l'agència que indiquem, o télefon indicat. Cada agència marca la seva metodologia per fer la reserva. Cada viatge pot ser diferent.

Compartir habitació

Som un Club de Singles, encara que també vénen parelles. Vols compartir, molt fàcil, al fer la reserva ho comentes, anirem creant les habitacions dobles en funció de les reserves, i si coneixem als participants, amb posibles afinitats. 

Sopar Previ

Sopar previ de viatgers. Taula individual per grup de viatge

Un cop hagis fet la reserva, ens posarem en contacte amb tu, per convidar-te a sopar que sempre realitzem abans de cada viatge, així podràs anar coneixen als participants. També, podràs aclarir els teus dubtes d'el viatge, tot i que a l'agència sempre et donaran tota la informació que necessitis.

Aquest sopar no és obligatòri, però creiem important per anar-vos coneixent, això farà un viatge molt més agradable i atractiu.

Grup de Whatsapp

Per a un millor funcionament del grup, missatges, passar fotos.... creem un grup de Whatsapp, exclusiu per a cada viatge. Aquest grup, un cop finalitza el viatge, deixant un marge de 15 dies, es dissol. Si per qualsevol circumstància no vols estar en el grup, ens ho comuniques.

Sopar post

Sopar posterior al viatge. Retrobament dels viatgers. Taula individual per grup de viatge

Sempre realitzem un sopar després de cada viatge, així podràs retrobar als participants, compartir experiències, fotos, i aventures. Recordant els millors moments.

Aquest sopar no és obligatòri, això fa el viatge més memorable.


Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

Club Friendsteam.com

CONTACTE
email: info@friendsteam.com
telèfons: 607 082 859 - 630 025 693XARXES SOCIALS